Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Doğum Haritası Analizi...
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
pumkin Yazılan:aprilios selamlar,

vermiş olduğum harita üzerinde değerlendirme yapma imkanı bulabildiniz mi?
teşekkürler.
Selamlar;

Gelecek hafta içinde ulaştırmaya çalışacağım gözkýrpma

Bu arada, sevgili Revenge'e de buradan cevap vermiş olayım; ilerleyen haftalar dahilinde natal haritanız için de değerlendirme üzerinde çalışırım, ok. gülücük
Yavaş yavaş başlayalım gülücük

Asc: Yengeç
Dispozitör: Ay Koç'u, 10.evde.

Açılar: Ay + Şiron kavuşum, Uranüs zıtlığı.

Yükselen Yengeç'in hayati - toplumsal motivasyonları (karakter - Asc) anaçlık, hassasiyet, aile, yuva gibi kavramların ehemmiyeti üzerine oluşacaktır.

Asc yöneticisi Ay Koç'u güdüsel olarak aksiyona ''hazır ol''da bekler. Cesaretli, gözüpek, fevri bir kişiden bahsediyor olabiliriz. Koç burcunun öğüt dinlemekten pek haz etmeyen, başına buyruk doğası duygular dehlizinde su yüzüne çıkar. 10. ev yerleşimi ise; ''anne'' prototipinin, kişi tarafından oldukça hırslı ve geniş insiyatif sahibi olarak algılanmasına sebebiyet verebilir.

Yerleşimin Oğlak burcu'nun doğal evi olan, 10. evde olması, başarı ve statü için oldukça yüksek beklentiler oluşturabilir.

Asc Yengeç'in içedönük ve duygusal eğilimleri, Ay Koç'u ve 10. ev ortaklığı ile törpü almış olabilir.

Şiron - Ay kavuşumunda; yine ''anne'' prototipi ile geçmişten gelen bir ''yara'' söz konusu olabilir.

Ay'ın Uranüs'ten aldığı zıt açıda ise; ''anne''yi tuhaf ya da sıradışı olarak nitelendirmeye zemin hazırlayabilir. Duygusal isteklerinde oldukça talepkar ve istediği şeyi elde etmeye yönelik ''sabırsız'' bir tutumdan bahsedebiliriz.

Eğer harita sahibi bir bayan ise; anne olmaya ilişkin düşüncelerinde farklılık, özgünlük olabilir...

Buradaki en belirgin nokta; bu kişinin Koçvari tepkilerinin daha da keskin ve çarpıcı hale gelmesi, bir nevi ''ele avuca sığmayan'', ''anlaşılması kolay olmayan'' duygusal ihtiyaçlar olasılığı sanıyorum.



devam edecek...
Aprilios Yazılan:
pumkin Yazılan:aprilios selamlar,

vermiş olduğum harita üzerinde değerlendirme yapma imkanı bulabildiniz mi?
teşekkürler.
Selamlar;

Gelecek hafta içinde ulaştırmaya çalışacağım gözkýrpma

Bu arada, sevgili Revenge'e de buradan cevap vermiş olayım; ilerleyen haftalar dahilinde natal haritanız için de değerlendirme üzerinde çalışırım, ok. gülücük

büyük merak ve heyecanla bekliyorum verygoodçiçek
bende sıraya gırebılırmıyım acaba .
aytaşım Yazılan:merhaba arkadaşlar ben uzun bi süre yoktum...o kadar çok konu eklenmiş ki hepsini okumaya gayret edicem zamanım oldukça.paylaşım yapan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.
bi istegim olacak.bu haritanın 7. evini yorumlayabilir misiniz acaba?şimdiden teşekkür ederim...

http://www.astrozoom.com/sonuc.php?ISIM=...&x=62&y=12

ben de yorum istemiştim acaba bana yardımcı olabilecek bi arkadaş var mı?teşekkürler...
Merhaba Arkadaşlar bu siteye henuz çok yeni uye oldum,uzun zamandır kendi kendime yorumlar yapmaya çalışıyorum ama zor gözüküyor,buradaki kadar başarılı yorumlar yapmam gülücük bende bu yüzden sizden yorum bekliyorum dogum haritam için.

10/12/1971 saat 11:28 yozgat/akdağmadeni şimdiden teşekkürler
sevda Yazılan:Merhaba Arkadaşlar bu siteye henuz çok yeni uye oldum,uzun zamandır kendi kendime yorumlar yapmaya çalışıyorum ama zor gözüküyor,buradaki kadar başarılı yorumlar yapmam gülücük bende bu yüzden sizden yorum bekliyorum dogum haritam için.

10/12/1971 saat 11:28 yozgat/akdağmadeni şimdiden teşekkürler

Hoş geldin sevda.

Ben haritanı çıkartıp Üyelerin Doğum haritaları bölümüne ekleyeceğim oradan incelersin ve yorum için biraz beklemen gerekiyor yeni üye olduğun için :)Ayrıca Astrosohbet'i Tanıyalım'' ve ''Kurallar'' başlıklarını okursan siteyi daha iyi tanımış ve anlamış olursun.
Tesekkurler lavinya,
yorum icin simdiden sabirsizlandim gülücük
Stelyum : Merkür ® - Plüto - Mars - Venüs (Terazi), 4. ev

Merkür - Plüto Terazisi kombinasyonunda, tipik Merkür Terazi'sinin (Retro olmasının payıyla da) sırf uyum ve denge gözeten yaklaşımının yüzeysellik ihtimali ortadan kalkar. İletişimsel noktada uyum ve denge sağlama faktörlerinin yanında bu faktörlerin derinleşmesi önem kazanır. 4. ev yerleşiminin getirisi ile, konuşmaktan ziyade dinleme taraftarı, iletişiminde ''iç sesi''ne büyük ölçüde değer veren, çevresindeki insanların konuşmalarından sezgisel olarak çok daha fazlasını duyabilecek bir portre çizebiliriz sanıyorum.

Düşünceleri konusunda ''manipülatif'' bir yaklaşımdan da bahsedilebilir.

Venüs - Plüto - Mars Terazisi etkileşiminde; kişi hemen hemen tüm enerjisini ''güçlü ve derin'' bir ilişki anlayışına yöneltebilir. 4. evdeki konumu da, bu arayışı daha içsel kılabilir. Kişi, yaşadığı ilişki/ler ve ailesi aracılığıyla köklü dönüşümler yaşayabilir. Müthiş sahiplenici bir partner olabilir. Evlilik konusuna yoğunlaşma, erken evliliğe meyil gibi durumlar söz konusu olabilir.

Tipik Terazi vurgusunun sağlayacağı sosyalliği, hem Plütonik etki hem de 4. ev konumuyla görebileceğimizi sanmıyorum.

Buradaki en büyük handikaplardan biri; Mars'ın Terazideki güçsüzlüğünün Venüs ile daha bir besleniyor olması. Bu, Terazi'nin ahenk güdülü bir burç olması dolayısıyla, tepki gösterme safhasında sorun yaratabilir. Plüto'nun derinlere gömen enerjisini de hesaba katarsak; bu kişi tepkiselliğini, cesaretini, mücadelesini sergilemek noktasında problemli olabilir.


devam edecek...
ben de bi doğum haritası yorumu alabilir miyim vakti zamanı geldiğinde?
Referans Adresler