Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Doğum Haritası Analizi...
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
sultan Yazılan:Bekliyorum Yıldırım...hem de günlerdir..gülücük

Bu arada ben neptünyenmişimmmmmhımm ???pek anlamadım

evet sultan buna değindiğin iyi oldu. vip , yorumcu gibi kategoriler içinde katılmadığınız olursa özel mesajla bana iletebilirsiniz. isteğe göre değilde , haritanın gerçekten vurgu yapan gezegen(ler)e göre seçim yapacağımızı söyleyelim.

örneğin sultanın hem Ay burcu balık , hem yükselen balık , hem neptün-MC kavuşumu , hemde mars-neptün kavuşumu potansiyelleri görünüyor yani bana göre neptünyen bir kişiliğe sahip ama sultan derse ki ben akrep burcuyum scorpio'yu tercih ediyorum derse bunu bize özelden söylemesi yeterlidir ;)

bunu örnek olarak verdim , tüm arkadaşlarım için geçerlidir ama tek ricam istekleri özel mesajla iletelim lütfen

nafiz müsait oduğunda Yorumcu arkadaşlarımızı da özel statüler ayarlayacak
bu akşam özel vipleri ayarlamaya çalışacağım

saygılar
Cok tesekkürler.. Elimden geldigince paylasimda bulunmaya calisacagim, ne paylasacagimi bilmesem de..gülücük Astrolojiye ilgim cok ama bilgilerim bölük pörcük, hani derler ya "yarim hoca dinden yarim doktor candan eder" diye, benim ki de o misal, biraz venüs, azicik mars derken topladigim bilgiler elimde kaliyor.. (Yani aslinda ben birsey paylasmasam daha hayirli olacak astrolojinin cümlesi adina!. ) Hele acilar söz konusuysa hic bilemiyorum ve icim umut dolu actigim yildiz haritasini yeni yeni celiskiler, anlam veremedigim benzerlikler vb. karisikliklar icinde kapatiyorum.. Neyse..Simdilik bunu paylasabildim.. Saygi, sevgi ve selametle..
ada Yazılan:Cok tesekkürler.. Elimden geldigince paylasimda bulunmaya calisacagim, ne paylasacagimi bilmesem de..gülücük Astrolojiye ilgim cok ama bilgilerim bölük pörcük, hani derler ya "yarim hoca dinden yarim doktor candan eder" diye, benim ki de o misal, biraz venüs, azicik mars derken topladigim bilgiler elimde kaliyor.. (Yani aslinda ben birsey paylasmasam daha hayirli olacak astrolojinin cümlesi adina!. )  Hele acilar söz konusuysa hic bilemiyorum ve icim umut dolu actigim yildiz haritasini yeni yeni celiskiler, anlam veremedigim benzerlikler vb. karisikliklar icinde kapatiyorum.. Neyse..Simdilik bunu paylasabildim..  Saygi, sevgi ve selametle..


Hoşgeldin ada, ben haritanı "üyelerin doğum haritası" konu başlığına ekliyorum, ama astro.comda Kırşehir çıkmadı bende astrozoomdan ekliyorum. Başka siteden daha deneyeceğim. Doğum saatinide 02:30 olarak aldım eğer netleşirse değiştiririz.
akrep burcunda güneş-venüs kavuşumu ;

oldukça çekici ve cazibeli bir kişiliğe sahip olacaksındır. hatta venüsün sert açısını göremiyoruz , güzelliğinide yoruma katabiliriz.

güzellik konusunda anlatılacak pek fazla şey yok. göreceli bir kavramdır , yinede venüs güzelliği toplum içinde genel kabul gören hoş bir yapı verir.

çekicilik konusuna gelince bu konu daha derindir.. ve akrep burçlarının ihtisas alanına girmektedir.
küçük yaşta geçirdiği bir hastalık yada kaza sebebiyle yüzü oldukça çirkin görünen bir akrep bile nasıl çekici olacağını bilir , cazibenin etkisinin salt güzellikten ibaret olmadığını da iyi bilir.

mesela bir akrep olarak seni çekici kılan niteliklerden biri konuşma tarzın ve ses tonundur.
kendinden emin bir ses tonuyla , karşındakinin gözleri içine bakarak konuştuğunda etkilemeyeceğin insan sayısı azdır. bu etkileşim illa ki aşk yada cinsellikle alakalı değildir. bir tür özgüven duygusunun yada yoğun içsel elektrik yükünün karşı tarafı aktarılmasıdır biraz bilimsel yaklaşırsak..

seni çekici kılacak diğer niteliklerden biri , gözlerindir..
gözler ruhun aynasıdır derler , akreplerin gözleri efsanedir.. çünkü içlerindeki nükleer gücü bakışlarında görebilirsiniz. eğerki bir akrep sizi istiyorsa , bunu size bakışlarıyla anlatacaktır , fazla söze gerek duymaz.

şimdi dış görünümüne yansıyacak olan çekiciliğinin kaynağına inelim yani derinliklere..
çok duygusal bir iç dünyan olmalı ama dışarıya pek belli etmemeye çalışıyor olmalısın. çünkü senin içinde güçlü olmak duygusuda var ve duygusal hassaslık kavramının zayıflatıcı bir kavram olduğunu düşündüren darbeler yaşamış olabilirsin.
belki iyi niyetini kötüye kullananlar oldu , belki derin duygusalığınla dalga geçenler yada en azından bu duygularını anlamayanlar , sana yüzeysel yaklaşanlar oldu etrafında.. yani bir şekilde akrepler gençlik yıllarının ilk dönemlerinde ileride onları daha şüpheci ve kontrolcü yapan darbelere mâruz kalabilirler.
böylece ileriki yaşlarında artık duygularını çok belli etmemeyi öğrenirler..

sende bir akrep olarak , bir şeyi sevdiğinde tam seversin.. bu şey karşı cinsten biri olmak zorunda değildir.. tuttuğun takım olabilir , sevdğin bir kedi yada köpek olabilir , hatta sevdiğin ve sahiplendiğin bir eşyan olabilir..
senin yaşadığını anlayabilmek için sürekli ve derinden hissetmeye ihtiyacın vardır.

bir akrep olarak oldukça derin sezgilerin labileceğini söyleyebiliriz. sebebini açıklayamadığın türde içsel mesajlar alırsın karşındaki nsanlardan ve çoğu zaman bu içsel mesajlar haklı çıkacaktır.

yoğun duygular , aynı zamanda tutkuya dönüşür senin içinde.. akrep vurgusu olan herkes gibi oldukç kuvvetli bir cinsel potansiyele sahipsindir ama bu duyguyu sadece Haz anlamında değil , sevgiyle aşkla bütünleştirerek hissetmek istersin.

yine yoğun duygular beraberinde kıskanç bir tabiata işaret edecektir. sahiplenme duygun kuvvetli olacaktır. sen sevdiğin sürece sadık bir eş olursun ve aynı şeyi beklersin. aksi durumda içsel patlamalar yaşayabilirsin.

bir akrep olarak kuvvetli bir hafızaya sahipsindir.. hissederek yaşadığın için , yıllar sonra bile sana yapılmış iyilik ve kötülükler aynı tazeliğiyle hatırlayabilirsin.

gizemli bir yanın olacağını söyleyebiliriz. sürekli kendinden sözetmezsin. kendini tanıyorsundur ve müthiş sezgilerinle başkalarınıda kolayca tanıyabiliyorsundur ama başkalarının seni tanımak için yapacağı girişimlerde bazen tutuk ve mesafeli olabilirsin. senin derin dünyana herkesi sokmazsın..

devam edecek
Harika valla, ne diyim... Devamını sekiz gözle bekliyorumm...
Ay Balık + Asc Balık ;

balık burcunun romantik havasına sahip olacaksındır. akrebinin vereceği derin duygular , balık etkisiyle renklenecektir..

Ay balık olarak insanlardan çabuk etkilenen bir kalbin var diyebiliriz. iyi ki akrepsin ve problemli insanlara karşı sağlam bir alarm sistemin var yoksa kandırılmaya müsait çok saf ve berrak bir kalbin olduğunu söyleyebilirdik.
ben yinede diyorumki şöyle çıtır zamanlarında gülücük bu saf kalpli yönünü kullanmak isteyen çıkmış ve seni üzmüş olabilir. belki iyi niyetinle borç vermiş ve istemeyecek kadar ince ve hassas olduğunu farkedenler senin hakkını vermemiştir vb..

Ay burcunun ve yükselen burcunun balık olması senin duygularında değişkenlik olmasına sebep olacaktırki uranüs karesi bu durumu arttıracaktır.
bazen bir ânı diğer ânına uymayan duygusal mutasyonlar geçirebilirsin gülücük
mesela çok üzgün olduğun bir anda alacağın küçücük iyi bir haber seni neşeye boğabilir ve 5 dk içinde hüznüde sevincide aynı yoğunluklarda ve sahte olmayacak şekilde yaşayabilirsin. demiştik ya , hissetmek senin için nefes almak gibi bişeydir.

uranüsün etkisiyle (AY-Uranüs karesi) duygularını romantik arenadan , insanlık arenasına çevirme olasılığın vardır.. insanlık arenasında göreceğin zulümler , hastalıklar , muhtaç olanlar vb. toplumu ve insanlığı ilgilendiren olaylarda hiç bişey yapamasan bile duyarlılık göstereceğini belkide dualar edeceğini söyleyebiliriz.
Ay balık etkisinin sana vereceği romantizm , uranüs etkisiyle romantik ideallere ve hayallere dönüşebilir..
siyasi parti , dernek gibi gönüllü kuruluşlarda yer almak isteyebilirsin , belkide bu gibi gruplarda faal olan birleriyle ilişkiler kurabilirsin.

uranüsün etkisiyle yukarıdaki mesajlarımızda sözünü ettiğimiz derin duygusallıktan söz etmek istemeyen , daha ziyade sıradışı fikirlerini ön plana koymayı tercih eden biri olabilirsin. ama uranüs ne yaparsa yapsın sen bir akrep + ay balık olarak derin duygusallığa sahip olacaksındır.

yine Ay'ına bakarak annenle olan iletişiminde bazı kopukluklardan sözedebiliriz.
mesela bir dönem sana karşı yakın ve ilgili , bir dönem ise mesafeli ve meşgul görünebilir. anne imajında istikrar sorunu sözkonusu olabilir.
8.evde satürn-plüto kavuşumu ;

belkide senin gölge yönlerine işaret eden özellikler verecektir bu konum.

baskıcı , kontrolcü , inatçı bir tabiatın olacağını söyleyebiliriz. bu yönünü herkese göstermeyebilirsin mesela venüs ile Ay balık potansiyellerin seni ilk tanıyanlarda ''kolay yem , yumuşak insan'' izlenimi uyandırabilir ama zamanla çetin bir ceviz olduğunu göreceklerdir.

mesela o sözünü ettiğimiz derin duygularını ifade etme konusunda durgun bir tarafın vardır çünkü 8.evdeki satürn-plüto kombinasyonu şüphecilik katar sana.
herkese herşey söylenmez dersin içsel olarak.
yine sözünü ettiğimiz cinsel potansiyelin , satürn-plüto ikilisi tarafından frenlenebilir. belki tutkuyu hissedersin ama deneyim anlamında cinsellik seni tedirgin edebilir mesela.

8.evindeki satürn-plüto kombinasyonu sana ölüm gerçeğini hatırlatacak deneyimler yaşatabilir. yakınlarının acısını görmek gibi.. (ölüm şart değil , hastalık-kaza gibi ölümü hatırlatan durumlar)

yay burcunda mars-neptün kavuşumu ;

şans getiren , belkide toplumsal alanda saygı duyulacak , imrenilecek bir eş sahibi olmaya işaret eden , disipline edildiğinde (ki satürn güzel açısı gerekli disiplini verecektir bence) sanat , mühendislik ve mimari vb. alanlarda kişisel başarıyı getirebilecek özel açı kombinasyonlarından biridir.

özel olmasının açıkamasını şu şekilde yapabiliriz ; hayalgücünü (neptün) , harekete geçirebilecek ve eyleme dökebilecek (mars) bir enerji sentezidir.

toparlayacak olursak ; çekiciliğini , duygusalığını , yardımseverliğini ve başlı başına mars-neptün kavuşumunu olumlu baskın özelliklerin olarak sayabiiriz.

duygusal istikrar , kıskançlık , kontrolcü-baskıcı kişilik , alınganlık gibi özelliklerinide üzerinde değerlendirmeler yapman problemler olarak gösterebiliriz..

şimdilik bu kadar sevgili sultan byee
Mrb Beyhan, cok tesekkür ederim..Astro.com da cikiyor aslinda Kirsehir, eger klavyede noktali s yoksa ("sh" diyelim), "Kirsehir" kelimesini baska bir siteden ekleyip astro.com a yapistirinca bulabiliyor sehri.. Ama senin klavyeni bilmiyorum tabii..
Muhabbetle..
ada Yazılan:Mrb Beyhan, cok tesekkür ederim..Astro.com da cikiyor aslinda Kirsehir, eger klavyede noktali s yoksa ("sh" diyelim), "Kirsehir" kelimesini baska bir siteden ekleyip astro.com a yapistirinca bulabiliyor sehri.. Ama senin klavyeni bilmiyorum tabii..
Muhabbetle..

Merhaba Ada, aa tamam ben hemen senin dediğin gibi yazıp eklerim tekrar, sağol.
Yıldırım merhaba,
Dün nete pek giremedim, bugüne kaldı. Zahmetlerin için çook teşekkür ederim. Çok isabetli yorumların..

" belki derin duygusalığınla dalga geçenler yada en azından bu duygularını anlamayanlar , sana yüzeysel yaklaşanlar oldu etrafında.. yani bir şekilde akrepler gençlik yıllarının ilk dönemlerinde ileride onları daha şüpheci ve kontrolcü yapan darbelere mâruz kalabilirler.
böylece ileriki yaşlarında artık duygularını çok belli etmemeyi öğrenirler.."
Kesinlikle evet!

"senin yaşadığını anlayabilmek için sürekli ve derinden hissetmeye ihtiyacın vardır. " Bu cümle harika, çok doğru!

" sürekli kendinden sözetmezsin." Yakın arkadaşlarım çok şikayetçi bu konuda..gülücük
"senin derin dünyana herkesi sokmazsın." Evet.

"ben yinede diyorumki şöyle çıtır zamanlarında bu saf kalpli yönünü kullanmak isteyen çıkmış ve seni üzmüş olabilir. belki iyi niyetinle borç vermiş ve istemeyecek kadar ince ve hassas olduğunu farkedenler senin hakkını vermemiştir vb.." Bu yönüm de haritamda aşikar hı...:(

Uranüs etkileri olarak saydıklarının hepsi tamı tamına doğru..hatta annemin duygusal durumu bile. koç burcu ama yükselen tahminim kova ya da balık..

"8.evdeki satürn-plüto kombinasyonu şüphecilik katar sana.
herkese herşey söylenmez dersin içsel olarak." işte bu, hayatımda atlatmam lazım gelen ama belki dediğin gibi beni koruyan da bi sigorta.. ne kadar şüphe, ne kadar güven, bunun dengesini kuramamam da terazide olmasından olabilir mi?

Mars-neptüne çok gıcık oluyordum, ama senin yorumlarından sonra barıştım herhalde..gülücük Teşekkür ederim.. Daha da ayrıntılı isterdim amautandım..(Bu da cüretkar yanımgözkýrpma)
Referans Adresler