Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Doğum Haritası Analizi...
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
yıldırım bende analiz isteyebilirmiyim !
bende analiz ıstıyorum nolur :(

27 kasım 1984 mersin 01:00
qulsah Yazılan:bende analiz ıstıyorum nolur :(

27 kasım 1984 mersin 01:00

Çok erken olurgülücük
Detaylı bir analiz için bir süre beklemen gerekecek Gülşah, fakat haritanla ilgili merak ettiğin konuları ilgili konu başlıklarında sorabilirsin,bizde elimizden gediği kadar cevaplarız.
tamam tesekkur ederım beyhan.. gülücük bende beklerım detaylısı ıcın ama genel kısa yorum alsam barım :P ben su ılgılı baslıkları kurcalım bı..
Bende analiz istiyorum (BEYHANcım ) çiçek gülücük gülücük gülücük ask
nerlir Yazılan:Bende analiz istiyorum (BEYHANcım ) çiçek gülücük gülücük gülücük ask

Senin analiz çoktan hazır, yarın eklerim canımsınverygood
merhaba... yıldırım harita analizimde beni anlatmısın..seninde tespit ettiğin önemli konuları bende açıklayayım.
KARARSIZLIK gerçektende kişiliğimin en önemli problemlerinden biri..bu konuda öyle çok sıkıntı yaşıyorumki.kararszılık yüzünden en küçük sorun kafamda büyüyor.bir ayakkabıyı almayı insan 2 ay düşünürmü?
DİKKAT ÇEKMEYİ severim..ama budaha çok kişiliğimle ilgili olmalı..18-20 li yaşlara kadar pek dikkat çekmeyi sevmezdim..daha çok içine kapanık, sessiz,özellikle fiziksel görünüm olarak kendine güveni olmyan biriydim.zamanla fiziksel olarak çokta kötü olmadığımı farkettim..kendime güvenim geldi..
SATURUNUN GÜNEŞE VE PLUTOYA SERT AÇISI sanırım bu olumsuz kişiğimin temel nedeni..hayata hep olumsuz ve bardağın boş tarafından bakarım..ilişkiler konusunda saturn-güneşin sert açısı beni mahvetti..gerçektende insanlara karşı hep belli bir mesafedeyimdir.istesemde çok yaklaşamam..inatçı olduğu kabul etmesem de bu gerçekle yüzleşmeliyim :(
AY-MERKÜR-URANÜS KAVUŞUMU:ay terazisinin tüm güzel yanlarını törpülemiş sanırım..özellikle belli insanlara karşı çok agresifim,oldukça sabırsız /yapmam gereken iş anındaolacak,söylemem gereken söz anında söylenecek.söylemezsem ,yapmasamm bir şey beni dürter)kişisel bakım konularınada bir ay terazisi kadar önem vermem..temizlik benim için temeldir..süse zaman harcamam..beynim çok hızlı çalışır..algı düzeyim ve reflekslerim .çok kuvvetlidir.düşmekte olan bir aynayı refleksle dirseğimle,duvarda yakalarım..
beynin süreçlerim çok hiperaktif bunun sıkıntısını çok yaşıyorum..bir konu üzerinde düşünürken yada bir iş yaparken aniden fikir dieğiştirip farklı bir işe yönelirim..buda bende konsantrasyon güçlüklerine neden oluyor..
elektronik aletleri ve interneti çok rahat kullanırım..
NEPTÜN_DSC kavuşumu:duygusal anlamda hep hayal kırıklığı verdi bana halada hayal kırıklıklarım devam ediyor ve sanırım geçmeyecek...
9.evde güçlü jupiter:eğitim durumumm kağıt üstündede fena sayılmaz..2 meslek sahibiyim ve bunlara ait üni diplomalarım var ve eğitim,öğrenme benim hayatıın olmazsa olmazları....okuma eğitim benim için doğal bir süreç..üniversiteyi kazanmak için çaba sarfetmedim..
12.EVDEKİ MARS SANIRIM BENDEKİ AZİM EKSİKLİĞİ AÇIKLIYOR..
AH AH NE YAPTIYSABANA SATURN YAPIYOR :saturnün g.a.d ile kavuşumu :çocukluğum maddi zorluklarla geçti..para harcama konusunda çok para harcayamam yada çok gereksiz harcarım.
YILDIRIM :CANLILIK VENEŞE KAYNAĞININ ;SATURN VE PLUTO VESVESELERİYLE SÖNMEmesine dikkat et ve
"karar ver ve düşünmeden hareket geç,yap " demişsinn...bu tavsiyelerin yaşamımda çok şey değitirir.uygulamayı başarabilirsem ...
tekrar teşekkürler
-
bir de "kova burcu astrolojiyle bağlantılı;astrolojiyi ile en azından hobi olarak ilerletmeni öneriirm "demişsin..bunu nasıl anlamalıyım..astrolojiye yatkınlığım yok ama hobi olarak ilgilenmeliyim yada astrolojiye yatkınlığım var vs.. bunu çözmedimgülücük

birde diplomatik olamıyorum...sorunları en üst düzeyde gerlimle ve mutlaka kavga ile çözüyorum.eninde sonunda kavgaya dönüşüyor..evin dışında farklıyım ama kimse ile kavga etmem..iş yerinde offf demeden,çok ve özverili çalışmama rağmen,,evle ilgili herşey bana yük olarak gelir ve son derece tembelleşirim.oda angarya olaak görmemden ileri gelirr
merikeklik Yazılan:bir de "kova burcu astrolojiyle bağlantılı;astrolojiyi ile en azından hobi olarak ilerletmeni öneriirm "demişsin..bunu nasıl anlamalıyım..astrolojiye yatkınlığım yok ama hobi olarak ilgilenmeliyim yada astrolojiye yatkınlığım var vs.. bunu çözmedimgülücük

birde diplomatik olamıyorum...sorunları en üst düzeyde gerlimle ve mutlaka kavga ile çözüyorum.eninde sonunda kavgaya dönüşüyor..evin dışında farklıyım ama kimse ile kavga etmem..iş yerinde offf demeden,çok ve özverili çalışmama rağmen,,evle ilgili herşey bana yük olarak gelir ve son derece tembelleşirim.oda angarya olaak görmemden ileri gelirr

astrolojiyi en azından hobi olarak devam ettirebilirsin demek istedim gayet açık ;)

hem kova potansiyeli hemde çok hızlı zihinsel aktiviten var ve harita yorumlama konusu zamanla sana bulmaca çözmek gibi keyifli bir uğraşı , çözmesi keyifli bir havuz problemi tadı verebilir bence.
Canım başlıyorum yazmaya sende değerlendirmesini yaparsın.

Güneşin Boğa burcundave 6. evde; alışıldık ve bildik şeylerden hoşlana birisin. Boğa köklüğü simgeleyen bir burçtur. Bir iş için diğer burçlardan çok daha fazla bekleyebilirsin. Sabırlı, sakin birisin. Yaşamın keyifli yönlerinden zevk almak senin burcunun en üst düzeyde yaaşdığı bir durumdur ki bu durum senin yaşadığın olumsuz durumlarda çabuk toparlanmana neden olabilir.Başka insanlarla çalışmaktan hoşlana birisin ama bazen tembelliğin tutabilir. Düşüncelerinde samimi ve pratiğe yönelik diyalogların olabilir. Sadık ve sosyal birisin. Aynı zamanda çok romantik birsin Nermincim, bunu forumdaki katılımlarından da anlayabiliyoruz. Şiiri çok seven, aşkını, sevgisini, üzüntüsünü, mutluluğunu sevdiklerinle paylaşan birisin. Toprakla ilgili işlerde uğraşmayı sevebilirsin.Güneş 6. evde belirgin,şeffaf,iyi işleyen yapılar kurar. Başarısızlıktan korkan biri olabilirsin, bu gibi durumlarda kendinde aşağılık kompleksi hissedebilirsin. Pratik,becereikli, azimli birisinde aynı zamanda. Haritandaki Güneş_Merkür Kavuşumu yani yanık Merkür, düşüncelerinde iyi niyetli birisin ve bu açıdan ve Boğanında katkısıyla sabit fikirli birisin diyebiliriz.

Ay Terazide ve 10. evde ; yani Ay Terazileri çok severim ilk önce kişisel fikrimi yazayım. İstediğin şeyleri çekiciliğini kullanarak kabul ettirebilirsingülücük Duygusal konularda büyük iniş çıkışlar yaşar Ay teraziler. Sevecensindir Venüsün burcu olduğundan sanat ve güzelliğe önem veren güzel olanı seven birisin diyebiliriz senin için Nermincim. Ay anneyi temsil eder, iş hayatına girmende annenin büyük desteğini görebilirsin. Sanat ve yaratıcılık konularına eğilebilirsin. Yalnızlığında karamsarlık duyabilisin ama yalnız kaldığında da kendinle barışık olmanı tavsiye edebilirim canım Ay_Neptün Karesi duygularınla mantığın arasında gelgitler yaşayabileceğini gösteriyor. Karsızlık ve şüphecilik sözkonusu olabilir. Bu durum da karşına çıkan fırsatları kaybetmene sebep olabilir. Ay_Venüs karşıt açısı ise; ilişkinde çelişkiler yaşamana sebep olan bir açıdır diyebiliriz. Her ne kadar iyi niyetli olursan ol içindeki çelişkilerden de kurtulman gerekir. Aynı zamanda lükse düşkünlük sözkonusu olabilir.

Marstan bahsetmek istiyorum birazcık, çünkü sana söylemiştim 7. evde ve İkizler burcunda Konudan konuya düşünceden düşünceye atlayabilirsin. İkili ilişkilerinde biraz sert olabilirsin yani dediğini yaptıran biri olabilirsin. İlişkine bol hareket ve canlılıkta kazandırırsın. VenüsMars60lık hoş açıda, gerçek aşkı arayan birisin. Tanımadığın insanlarla bile ayaküstü konuşup kendini sevdiren bir yapın var.


Canım şimdilik aklıma gelenleri yazdım. Benden şimdilik bu kadaröptüm
Referans Adresler